Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата

03-07-2019

Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар и вече да не прилича на момче от плакатите, за него мечтаят фенове от цял свят. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите, съобщи в. 'Дейли мейл'.

Затова и напоследък Брад Пит рядко се снима във филми.

'Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва. Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор', казва Брад Пит пред австралийското издание на сп. 'Джи Кю'.

В снимките към интервюто Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма 'Телма и Луиз', който го направи световноизвестен през 1991 г., отбелязва 'Дейли мейл'. 

Брад Пит притежава продуцентската компания 'План Би ентъртейнмънт' и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като 'Лунна светлина', 'Окча', 'Селма', '12 години в робство', 'Кешбол', 'Дървото на живота', 'Яж, моли се и обичай'.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2019 Tvoia.Net