Кит Харингтън от "Игра на тронове" влиза в клиника

30-05-2019

Една любопитна новина за всички фенове на хитовия сериал „Игра на тронове“. Британският актьорът Кит Харингтън, който се превъплъти в ролята на Джон Сноу влиза в клиника. Според пиара на звездата, Харингтън ще лекува лични проблеми.
 
Звездата от сериала „Игра на тронове“ Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в САЩ. Причината – стрес. Това съобщава ВВС като се позовава на информация от публициста на актьора, както и анонимни източници, близки до Харингтън. 32-годишният британски актьор стана световноизвестен с ролята си на Джон Сноу в хитовата поредица на HBO.
 
В медиите на Острова веднага се появиха спекулации, че Кит Харингтън ще лекува или алкохолизъм или пристрастяване към наркотиците. В едни от последните си интервюта, звездата споделя, че снимките на последния осми сезон на „Игра на тронове“ са били изключително натоварени емоционално. Стресът и работата очевидно са се отразили негативно на Харингтън. Във видео, разпространено от продуцентите след края на сериала се вижда как актьорът се разплаква, гледайки последните сцени от „Игра на тронове“. Миналата година Кит Харингтън се ожени за своята екранна половинка от сериала – актрисата Роуз Лесли.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net