Как Кейт Мидълтън поддържа перфектна форма

20-03-2019

Херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, е на 37 години, майка на 3 деца и винаги изглежда перфектно. Много жени се питат как го постига?

Според изданието Instylemag в случаите, когато на Кейт и се налага бързо и ефективно да свали килограми, тя използва диетата „Дюкан“, която е възхвалявана от много знаменитости, но бе подложена на сериозни критики от лекарската общност през последните години. Благодарение на тази диета, Кейт бързо успя да възвърне нормалното си тегло след раждането на третото и дете.

Според вътрешни на кралския двор лица, които се позовават на източници, близки с херцогинята, закуската на Кейт е шейк,  направен от смляно Йерба мате,  спанак,  зелена салата, кориандър,  боровинки и спирулина. През останалата част от деня менюто на Kейт се състои от пресни зеленчуци и плодове, и храни, съдържащи полезни мазнини (като мононенаситени мазнини, съдържащи се в авокадото, ядките, маслините и зехтина) и чисти протеини. Основното правило в диетата на Кейт е приема на прости храни.

Разбира се, освен стриктния хранителен режим, Херцогинята се занимава редовно със спорт. Тя няма личен треньор, но това не й пречи ежедневно да бяга в парка или да прави кардио в залата и да тренира с дъмбели и гири. Според Instylemag любимото упражнение на Кейт е планк в различни вариации за страничните коремни мускули, корема и гърба.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net