Австралийската актриса Марго Роби влиза в ролята на Барби

09-01-2019

Австралийската актриса Марго Роби ще се превъплъти на големия екран в ролята на Барби, световноизвестната кукла, съобщават Франс прес и Ройтерс.
Играчката Барби, която тази година навършва 60 години, се появи в около тридесет анимационни филма, които досега никога не бяха излизали на голям екран. Проектът с пълнометражната Барби лента ще бъде осъществен с помощта на новосъздадената филмова къща на американската компания за играчки 'Мател' - 'Мател филмс'. Копродуцент ще бъде компанията 'Лъки чап ентъртейнмънт', собственост на Марго Роби.
През годините на пазара се появиха най-различни кукли Барби, от различни раси, с различен цвят на кожата, косата и очите. Но за нейния екранен дебют тя ще бъде представена от снажна блондинка със сини очи, каквато е Марго Роби.
'Много съм горда, че ми беше поверена главната роля и продуценството на филм, който съм сигурна, че ще грабне сърцата на децата и на публиката от цял свят', заяви австралийската актриса.
Марго Роби е на 28 години и има зад себе си дълга филмова кариера с двайсетина ленти, сред които 'Кралицата на Шотландия', 'Отряд самоубийци', 'Вълкът от Уолстрийт' и 'Аз, Тоня', за която получи две номинации Оскар за най-добра актриса.
Агенциите отбелязват, че над един милиард Барбита са били продадени от първата поява на куклата в Салона на играчката в Ню Йорк на 9 март 1959 година.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net