Откриха восъчна фигура на Карла Бруни в Париж

19-12-2018

Восъчна фигура на певицата и модел Карла Бруни попълни колекцията на прочутия музей „Гревен“ в Париж. Бруни бе придружена на церемонията по откриването от своя съпруг Никола Саркози, който също има свое восъчно копие в музея. Певицата и композитор, позната с хитовете си „Някой ми каза“ и „Ти ми принадлежиш“, е позирала подпряна на китарата си.

Карла Бруни-Саркози:
„Всъщност бях шокирана, защото никога не можеш да прецениш как ще изглеждаш в действителност. Тук се видях в същата поза, в която ме снимаха. Първото ми впечатление е изумление, шок, сякаш съм напуснала тялото си.“

Родената в Италия Бруни, която се мести във Франция още като дете, започва музикалната си кариера през 1997 г. Дебютният ѝ албум „Някой ми каза“ бе продаден в два милиона екземпляра. Карла се омъжи за Никола Саркози, докато той беше президент на Франция. На 19 октомври 2011 г се ражда дъщеря им Джулия. След като Саркози губи изборите срещу Франсоа Оланд през 2012 г, двойката се оттегля от светлината на прожекторите и Карла можеше да се отдаде на своите страсти – музиката и модата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net