Меган Маркъл отказа покана за наградите Еми

09-08-2018

Бившата американска актриса Меган Маркъл, която през май сключи брак с британския принц Хари е отклонила покана за 70-тото юбилейно издание на наградите ЕМИ, съобщава изданието Сън. Маркъл, която участваше в сериала „Костюмари“, е била поканена от организаторите на церемонията като почетен гост. Поканата е била с цел Маркъл да каже официално „Сбогом“ на актьорската си кариера, уточняват от екипа по награждаването.

Актрисата с ново амплоа обаче е отклонила любезно поканата. Вероятно причината за отказа на Маркъл е, че присъствието й на подобна проява не съответства на новата й роля като съпруга на кралска особа. Самата Меркел също има аристократични задължения. След брака си с принц Хари, тя стана херцогиня на графство Съсекс.

Меган Маркъл участваше в сериала „Костюмари“ от 2011 до 2017 г. При сгодяването си с принц Хари тя оповести, че се отказва от актьорската си кариера, за да се фокусира върху „по-значими каузи.“

Наградите „Еми“ са телевизионният еквивалент на филмовите „Оскар“-и. Тазгодишното юбилейно издание ще се проведе на 17 септември на церемония в театър „Майкрософт“ в Лос Анджелис.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net