Певицата Деми Ловато се възстановява в болница заради свръхдоза

26-07-2018

Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като изглежда е приела свръхдоза наркотик, съобщават световните агенции.
Неин говорител заяви, че тя е в съзнание и е заобиколена от семейството си, след като е била настанена в болница. 'Деми е в съзнание и е заедно със семейството си, което иска да благодари на всички за любовта, молбите и подкрепата им' - каза говорителят. Близките на Ловато настояват да няма намеса в личния ѝ живот и спекулации, защото здравето и възстановяването ѝ сега са най-важни.

Не се съобщава какво е довело до хоспитализацията ѝ. От 'Бърза помощ' потвърдиха, че са транспортирали 25-годишна жена от дома й на адрес, който съответства на този на Деми Ловато, до болницата, но без да разкриват самоличността й, нито да дават подробности за здравословното ѝ състояние.

Сайтът за знаменитости TMZ.com пръв съобщи, че Деми Ловато е хоспитализирана за свръхдоза наркотик, вероятно хероин, като се позова на свои собствени източници. Сп. 'Пийпъл' оповести, че тя е хоспитализирана, цитирайки близък до нея източник, според който състоянието ѝ е стабилно.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net