Кръстиха малкия принц Луи

09-07-2018

Принц Луи - третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстен в рамките на частна церемония в двореца 'Сейнт Джеймс' в Лондон, предаде Франс прес. Кралица Елизабет Втора не присъства на церемонията.
Кръщенето бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители. Сред присъстващите бяха дядото на бебето, принц Чарлз, и съпругата му Камила, чичото на Луи - принц Хари, и съпругата му Меган, както и семейството на херцогиня Катрин - съпругата на принц Уилям и майка на Луи. Имената на шестимата кръстници, които са приятели или членове на семействата на двамата родители, бяха оповестени преди церемонията.
Отсъствието на кралицата и съпруга й от днешната церемония не се дължи на здравословни проблеми - те се връщаха в Лондон след пребиваването си в имението Сандрингам в Източна Англия. Деветдесет и две годишната кралица и съпругът й, 97-годишният принц Филип присъстваха на кръщенетата на принц Джордж и принцеса Шарлот - брата и сестрата на принц Луи, който е пети поред в наследяването на престола.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net