Съпругата на Харви Уейнстийн го напусна

11-10-2017

Съпругата на Харви Уейнстийн, го напусна заради разразилия се скандал и лавината от обвинения в сексуален тормоз.

„Сърцето ми се къса за всички жени, преживели огромно страдание заради тези непростими действия. Затова реших да напусна съпруга си,“ каза Джорджина Чапман пред People.

Джорджина Чапман и Уейнстийн имат две малки деца. Чапман е дизайнер в небезизвестната модна къща Marchesa. Откакто се разгоря скандала се появиха призиви за бойкот на тази марка.

Три жени обвиниха продуцента в изнасилване, а осем жени в сексуалeн тормоз. Към тази първоначална бройка се присъединиха и други актриси и режисьори, сред които Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Розана Аркет, Мира Сорвино.

Актрисата Азия Ардженто пусна в общественото пространство и уличаващ запис на телефонен разговор между нея и Уейнстийн. В него двамата обсъждат сексуалното насилие, което е преживяла актрисата.

Вестник „Ню Йоркър“ разкри, че 16 бивши и сегашни ръководители и асистенти от „Уейнстийн Ко.“ и „Мирамакс“ са знаели за поведението на Харви Уейнстийн към жените. Самият той не признава вината си, но след като беше уволнен от продуцентската си компания, замина за Европа за лечение от сексуално пристрастяване, съобщи сайтът TMZ.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net