Pussycat Dolls се събират отново

10-10-2017

Американската поп група Pussycat Dolls потвърди официално, че се събира отново. Групата дори пусна в експлоатация нов сайт и Instagram профил на свое име.

Слуховете за повторно събиране на „куклите“ изпълниха медийното пространство, след появата на сайта PCD Reunion. Уеб страницата обаче и досега позволява на феновете единствено да се абонират и да последват линк към Instagram профила. Източник потвърди обаче за „Сън“, че новото общо начало за Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика наистина е факт.

„Разговорите между момичетата за повторно обединение се водят вече няколко години и сега те най-накрая откриха идеалното време да го реализират. За момента те все още обсъждат дали ще направят пълно турне, или ще изнесат само няколко концерта заедно, но при всички случаи са развълнувани, че са отново заедно“, каза той и добави, че поп-петорката обмисля и запис на нови парчета, с които да зарадва феновете си.

Pussycat Dolls, чийто лидер бе Никол Шерзингер, бе изключително популярна в САЩ, но се разпадна през 2009 г. след шестгодишна съвместна дейност. Момичетата решиха да се развиват самостоятелно, но като че ли единствено Никол успя да постигне желаната слава. Тя записа няколко самостоятелни албума и в момента е съдия в американския X Factor.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net