Шиниъд призна, че е била тормозена от майка си

14-09-2017


Известната ирландска певица Шиниъд О‘Конър призна, че е била многократно насилвана от своята майка.

Изпълнителката на „Nothing Compares 2 U“ гостува в предаването на известния тв психолог д-р Фил, а от промото към епизода става ясно, че жената, дала живот на звездата, е разполагала и със стая за мъчения.

„Тя беше човек, който изпитва удоволстие и се смее, докато те наранява“, изповядва се О‘Конър, цитирана от „Монитор“.

Майка й, която умира при катастрофа, когато Шиниъд е на 19 години, я насилвала психически и дори сексуално.

„Тя ме биеше и ме караше да повтарям непрекъснато: „Аз съм нищожество, аз съм нищожество!“, разкрива певицата, която бяга от вкъщи на 13-годишна възраст.

Пред д-р Фил ирландката обяснява и защо е с толкова къса прическа.

„Сестра ми имаше страхотна червена коса, разкошна, гъста, за която й завиждах. Докато моята коса беше като на Кристина Хендрикс. Но майка ми успя да й внуши, че косата й била грозна, мръсна и отвратителна. Когато си пуснах дълга коса, започна да ни представя като „моята хубава дъщеря“ и „моята грозна дъщеря“. Затова се подстригах нула номер, не исках да бъда „нейната красавица“, допълва още О'Конър.

Преди месец тя пусна притеснително видео в социалните мрежи, в което призна, че обмисля самоубийство. Именно това обръщение станало причина и д-р Фил да я потърси за участие в предаването му.

„Исках семейството ми да научи как се чувствам, да ме разберат“, така О'Конър обясни решението си да публикува въпросното видео.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net