Кейти Холмс и Джейми Фокс демонстрираха открито връзката си

07-09-2017

След четиригодишно криене Кейти Холмс и Джейми Фокс най-сетне признаха пред обществеността, че за заедно.

От 2013 година двамата актьори се спотайват и въпреки слуховете за тяхната любов, никой не разполагаше с доказателство за техните романтични взаимоотношения. Безкрайните опити на папараците да ги изловят също се оказваха неуспешни и в крайна сметка нито един не успя да щракне влюбените на обща снимка, която да се приеме за компрометиращ материал и всички новини за тях се основаваха на спекулации.

На 4 септември обаче това се промени, когато двойката беше заснета да се разхожда заедно по плажа в Малибу с хванати ръце и най-сетне да демонстрира открито връзката си без повече дегизировки, наемане на двойници, пътувания поотделно и други сложни мерки за сигурност.

Прекомерната дискретност на обаче имаше своето обяснение. При развода си с Том Круз Кейти Холмс получи 50 млн. долара срещу своето мълчание по отношение на връзките си с мъже в продължение на пет години. Това споразумение изтече в края на месец юли, когато се навършваха пет години от развода им и сега Кейти и Джейми най-сетне могат да бъдат открито заедно.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net