Ухажор засипа Миранда Кер с диаманти за милиони

19-06-2017

Малайзийският бизнесмен Джо Лоу е засипал австралийската манекенка Миранда Кер с диаманти на стойност над 13 млн. долара, става ясно от гражданския иск, заведен от американското министерство на правосъдието.

Според данните Лоу, който е замесен в може би най-мащабното незаконно присвояване на средства в цялата световна история, е започнал да ухажва красавицата още през 2014 година, когато тя се е разделила с актьора Орландо Блум.

Както издава 'Уолстрийт джърнъл', тогава Лоу е подарил на Кер за Св. Валентин 11,72-каратов диамант под формата на сърце, върху който са били изографисани нейните инициали. Според експертите, цената му е била около 1,71 млн. долара. Възскъпият подарък е бил последван от 8,88-каратов диамантен медальон за 5 млн. долара, подходящ комплект бижута за 2,63 млн. долара и чифт обеци с 11-каратови диаманти, които са с най-скромната стойност - само милион и половина долара.

Явно обаче всички тези подаръци не са помогнали на Лоу да спечели Миранда, която миналия месец се омъжи за съоснователя на 'Снапчат' Еван Шпигел.

Самият Джо Лоу, чието истинско име е Лоу Тек Джое е обвинен в множество страни за организирането на най-голямото присвояване на средства в историята. Смята се, че той е ограбил федералния фонд за развитие на Малайзия, откъдето към момента липсват над 6 млрд. долара. Своят дял той е използвал, за да поддържа високия си стандарт на живот, да прави скъпи подаръци на холивудските си приятели и дори да финансира филмови продукции като 'Вълкът от 'Уолстрийт', пише БГНЕС.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net