Цвети Стоянова се спасила от смъртта благодарение на майка си

11-05-2017

Почти година след като падна от 6-ия етаж на жилищна сграда, Цветелина Стоянова най-накрая се реши да разкрие подробности около инцидента.

Златното момиче от ансамбъла ни по художествена гимнастика полетя от балкона в дома на своята баба в столичния кв. Надежда на 14 юни м.г. След това претърпя редица операции и дълъг възстановителен период в болница. Въпреки всичко тя твърди, че това не е най-тежкия период в живота й. Пред списание Umbrella bar тя разказа и за връзката със своята майка, която изгубва едва 10-годишна.

„Фактът, че съм жива, се дължи на някаква помощ от страна на мама, която загубих едва на 10 години. На нея посвещавах и всяка своя победа“ казва Цвети.

„Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падането, и по време на възстановяването ми, когато бях толкова зле, че не пускаха никакви външни хора, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които приемах. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си.“

„Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото.

Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Най-тежък обаче бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми“, разказва още Цвети.

По настоящем Цвети се радва на живота. Тя усеща подкрепата на близките и любовта на нейното момче. Красивата грация разкри, че е изпълнена с живот и се чувства добре.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net