Майли Сайръс обявила своята бисексуалност още на 14 години

10-06-2015

Известната предимно с провокативното си поведение певица и този път не изневери на стила си. В компанията на домашният й любимец – прасето Буба Сю, Майли Сайръс засне гола фотосесия за корицата на сп. “Paper”.

В интервю за същото издание 22-годишната изпълнителка тотално се разголи, разкривайки как семейството й приело нейната бисексуалност. Майли е казала на майка си още като тийнейджър. Тя направила това признание, когато била на 14 години, пише “Contractmusic”.

Майка й Тиш е бил първият човек, който разбрал за предпочитанията на дъщеря си и към двата пола.

„Спомням си, че и казах, че харесвам жените по различен начин. И тя ме попита какво означава това. Аз отговорих: Харесвам ги така, както харесвам и момчетата,” разказа Сайръс пред изданието.

За родителите било трудно да приемат избора на дъщеря си, предвид това, че са вярващо християнско семейство, но с времето се научили да не се срамуват от детето си. „Майка ми не искаше да ме съди, но и не искаше да отида в ада. Но тя повярва повече в мен, отколкото в Бог. Помолих я прости да ме приеме, каквато съм, и тя го направи,” изповяда се изпълнителката, която твърди, че не обича ограниченията.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net