Най-успешната бизнес дама сред актрисите е Джесика Алба

03-06-2015

Джесика Алба оглави класацията на сп. „Форбс” за най-богатата жена в САЩ, направила своя бизнес сама.

34-годишната актриса шокира света със своя бизнес нюх. Състоянието, което Алба е натрупала покрай компанията си “The Honest Company”, възлиза на 200 млн. долара.

Алба, която безспорно държи в плен сърцата на киноманите, е създател и идеолог на компанията, която произвежда екологични бебешки продукти - пелени, адаптирани млека, козметични продукти, и други принадлежности за новородени. Основан през 2011 г. бизнесът й е много успешен и скоро ще излезе на по-широки пазари, посочва изданието.

Миналата година приходите на красивата актриса от бизнес са 150 млн. долара, а прогнозите за тази година са 250 млн. долара.

Младата бизнес дама държи около ¼ от акциите на “The Honest Company”. Идеята за този бизнес й хрупва благодарение на собствения опит. Когато забременява с първото си дете през 2008 г., тя установява, че продуктите предназначени за майките и бебетата предизвикват редица алергични реакции, които не са непознати за бъдещата майка и които е смятала за преодолени. Джесика си поставя за цел да осигури финансиране за компания, която да предлага качествени продукти, но на достъпни цени.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net