Шоуто на модната марка Викторияс Сикрет вече няма да се излъчва по телевизията

13-05-2019

Ежегодното модно шоу на „Виктория’с Сикрет“, известно по цял свят с украсените с бижута сутиени и супермоделите с ангелски крила, казва сбогом на телевизията.
 
Компанията майка „Ел Брандс Инк.“ заяви, че излъчването на ревюто по телевизията е преосмислено, тъй като брандът „Виктория’с Сикрет“ „трябва да се развива и променя“ с цел израстване.
 
„За последните няколко месеца хвърлихме свеж поглед върху всеки аспект от бизнеса. Решихме да преосмислим традиционно модно шоу. Вървейки напред, не вярваме, че кабелната телевизия е подходяща за отправяне на посланията ни“, пише изпълнителният директор на компанията Лес Уекснър до служителите.
 
Компанията засега не е коментирала спекулациите как ще продължи да се развива сегментът с луксозното бельо с оглед на търговските перспективи.
 
Ходът на „Виктория’с Сикрет“ идва след критики към телевизионното излъчване на шоуто като „сексистко и твърде откъснато от реалността“. В ежегодните ревюта на марката участват най-скъпоплатените топмодели в света – Джиджи и Бела Хадид, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж и други.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net