Викторияс Сикрет в Шанхай

21-11-2017

Ангелите с крила на “Виктория’с Сикрет” отново покориха подиума, този път в Шанхай. За 22-ра година луксозната марка за бельо облече 55 топмодела от 20 страни в едно шоу, което смеси мода, музика и добро настроение. Дебютантки като Елза Хоск и Лаис Рибейро вървяха редом до “ветеранките” Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Лили Олдридж.
Ангелът от страната домакин Китай Си Менгаао падна на подиума, но бързо се изправи и продължи с усмивка, сякаш нищо не се е случило.
За музикалното оформление на шоуто се погрижиха Хари Стайлс, Мигел и Лесли Одъм Джуниър. За някои ангели това бе последна разходка по подиума.

Алесандра Амброзио – ангел на VS:
„Беше много емоционално да премина за последен път по подиума за “Виктория’с Сикрет”. Всичко бе удивително. Щастлива съм, че сега бяхме в Китай и научихме много интересни неща.“

Отсъствието на някои звезди като Джиджи Хадид и Кейти Пери може да бъде обяснено с отказа на китайските власти да издадат визи за някои лица по политически причини. Пери и Хадид си навлякоха критики от държавните китайски медии и в онлайн пространството за появата си на концерт през 2015 в подкрепа на Тайван, който Китай счита за своя територия.
Шоуто на “Виктория’с Сикрет” ще бъде излъчено по CBS на 28 ноември, вторник.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net