Бельото, което ще подчертае всичките ни предимства

08-10-2017


Красивото бельо е основна част от гардероба на всяка една жена. Всеки сезон дизайнерите предлагат нови неща в света на дамското бельо. В сегашния сезон присъстват стилно и оригинално бельо, което може да удовлетвори вкусовете на всяка една жена.

1. Класическите комплекти са подходящи за всеки случаи, те са най-разпространени и продаваеми. Такива комплекти имат както пастелни оттенъци, така и ярки, ултрамодерни, като могат да бъдат декорирани с панделки и цветя, пише БГНЕС.

2. Дантеленото бельо ще пасне на романтични и смели момичета. Такова бельо е красиво, възбуждащо и оригинално. Добавките към него са ограничени, защото дантелата само по себе си е достатъчни и украшение за всяка една жена.

3. Безшевното бельо е идеално за отворени вечерни рокли. То идеално подчертава всички достойнства на вашата фигура и при това няма да се вижда. С такова бельо няма да се притеснявате, че нещо някъде стърчи, просто ще забравите, че то съществува. Цветовата гама е предимно класическа – черна, пастелни тонове.

4. Красиво, екстравагантно бельо, което има различен дизайн и фактура. Например, геометрични фигури, абстракция или различни надписи прекрасно ще паснат на стилни момичета.

Когато избирате бельото, отчитайте всички достойнства на вашата фигура, тогава ще бъдете неотразими и привлекателни.

Източник: БГНЕС
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2019 Tvoia.Net